+45 7442 8242 sv@sv.dk

Vi afprøver alle værktøjer i vores testcenter inden levering

Vores service

Udvikling og design

Kontrol med hele udviklingsprocessen giver sikkerhed for at alle aktiviteter støtter jeres forretning
R

Test og indkøring

Vi laver løbende detaljeret kvalitetskontrol af alle trin i produktionsprocessen

i

Dokumentation og service

Alle vore kunder bliver behandlet med fuld diskretion og beskyttelse af følsomme data

SENESTE: Fortsat god vækst i medicoindustrien >>

Fleksibelt testcenter

I testcenteret har vi opstillet egne sprøjtestøbemaskiner i størrelser mellem 50 til 175 tons lukketryk. Vi tester alle vore fremstillede værktøjer jvf. kundens eller vore egne anvisninger og opsamler data i test forløbet.

Vi sørger for at plast emner i det aftalte omfang sendes til inspektion og opmåling. Efter ønske kan vi sende plast emner til 3. parts støberi således at alle interessenter i projektet holdes løbende ajour med fremdrift og kvalitet. Vi ser dette som en service vi gerne yder.

Vores erfarne team af plastmagere og værktøjsmagere bidrager til at give dig kompetent og teknisk service, der er brug for i forbindelse med værktøjstest og kontrol. Dette naturligvis sammen med data indsamling og afsluttende overdragelse af projektet.

Vi gennemtester vores værktøjer
– og sikrer dig en god indkøring

Færdige produkter udsættes for en ‘live’ test i vores egne testfaciliteter. Ved at teste værktøjet under produktionsforhold, som ligner dine, sikrer vi, at kvaliteten også holder i den virkelige verden.

 

1. Planlægning

Kontrol med hele udviklingsprocessen giver sikkerhed for at alle aktiviteter støtter jeres strategier og mål.

2. Udvikling

Vores store erfaring med udvikling og design af værktøjer til komponenter til medico udstyr, kommer vore kunder til gode, såvel i eksisterende som nye produkter.

I tæt samarbejde med nogle af verdens førende virksomheder indenfor medicinal industrien, udvikler og optimerer vi løbende vores produktionsanlæg, så vi kan opfylde og levere kvalitetsværktøjer, der er skræddersyet til vore kunders ekstrem høje standarder.

3. Konstruktion og tegning

Værktøjer designes med Unigraphics 3D. Samtidig laver vi en detaljeret udviklingsplan med fastlagte milestones, test og ansvar. Ved at tage hånd om udviklingsprocessen sikrer vi også, den endelige optimering, drift og servicering af det færdige værktøj.

4. Værktøjs fremstilling

Materialer og støbeprocesser kan have stor indflydelse på kvaliteten af det færdige resultat. Derfor kan vores kunder i medicoindustrien høste store fordele ved at udnytte den nyeste viden inden for vores område.

Under produktudvikling bidrager vi til processen med mere end 40 års erfaring med design og fremstilling af værktøjer.

5. Test og indkøring

Færdige produkter udsættes for en ‘live’ test i vores egne testfaciliteter. Ved at teste værktøjet under produktionsforhold, som ligner dine, sikrer vi, at kvaliteten også holder i den virkelige verden.

6. Dokumentation

Vore værktøjer fremstilles med øje for opfyldelse af kundens individuelle ønsker og behov. Det gælder alle interessenter i kundens organisation og derfor dokumenteres værktøjerne med tekniske beskrivelser og tegninger sammen med service- og bruger anvisninger, der opfylder alle maskindirektivets krav.

Antal medarbejdere

Producerede kaviteter pr.år

IMM fra 50-420 tons

Tilstede i 4 verdensdele