+45 7442 8242 sv@sv.dk

Kvalitets værktøj sikrer ensartethed, sikkerhed og høj kvalitet

Processen

Udvikling og design

Kontrol med hele udviklingsprocessen giver sikkerhed for at alle aktiviteter støtter jeres forretning
R

Test og indkøring

Vi laver løbende detaljeret kvalitetskontrol af alle trin i produktionsprocessen

i

Dokumentation og service

Alle vore kunder bliver behandlet med fuld diskretion og beskyttelse af følsomme data

Højkvalitets værktøjer

Vi arbejder efter devisen om at gøre det rigtige rigtigt – første gang – og derefter fastholde den rutine, så kunden oplever succes gennem en fast leverance af kvalitet på alle måder.

Ved at investere i vore mange års erfaringer og knowhow indenfor design og fremstilling af værktøjer, opnår kunden i samarbejde med os og vort moderne produktionsanlæg, det ønskede mål om et holdbart og præcist kvalitetsværktøj, der leverer kvalitetsprodukter igen og igen.

Vore værktøjer er robuste
Vore værktøjer er kendt for et robust design af formkasse og kavitetsudlægning, samt en god temperering og innovative løsninger omkring bevægelige dele og overvågning.

Sikret produktionsprocess
Alle leverancer dokumenteres iht. aftale grundlag og i overensstemmelse med gældende direktiver, herunder maskindirektivet.

Vor stærke projektledelse og effektive styring sikrer at vore underleverandører leverer korrekt og til tiden. Det er et klart mål at aftalte terminer overholdes. Det ser vi som en del af god kvalitet.

Egen kontrol og daglig opfølgning i vores produktion er med til at sikre vores fokus på kvalitet i alle funktioner, her er kvalitetsafdelingen en helt naturlig del af et hvert projekt. Der følges op på underleverandører, der gennem tæt dialog måles på deres forståelse af de krav og forventning vi, som leverandør til medico industrien, forventes at indfri, hver gang.

 

Performance

Gennem et solidt og gennemarbejdet design af værktøjslayout, form, temperering og bevægelige funktioner, tilstræbes den korteste cyklustid. I samarbejde med vore kunder fastlægger vi den bedst egnede værktøjskonstruktion specifikt til hver opgave.

Holdbarhed

Værktøjer fra Sønderborg Værktøjsfabrik A/S er kendt for lang holbarhed. Kimen ligger i robust design af form kasse, formstyr og kavitetsudlægningen.

Fleksibilitet

En helt særlig fleksibilitet opnås med værktøjer fra Sønderborg Værktøjsfabrik A/S. Kavitetsdele kan byttes rundt mellem kavitetspakker og mellem identiske kopi-forme. Der kan være med til at nedbringe behovet for reservedele både på kort og længere sigt. Dette er med at til nedbringe de samlede omkostninger i værktøjets driftstid.

Værktøj 7

Værktøj 7

Værktøj 1

Driftsikkerhed – højt OEE

Stærke formkasser, veldimensionerede formstyr og robuste kavitetsudlægninger er med til at give vore værktøjer lang holdbarhed og dermed stor driftsikkerhed, selv for mange kavitetsværktøjer. Ved korrekt inspektion og daglig service jvf. vore anvisninger opnås en høj driftsikkerhed og affødt heraf muligheden for højt OEE.

Kapacitet

Sønderborg Værktøjsfabrik A/S er med hele vejen, fra 1-kavitetsforme over produktionsforme, til kombinerede turn-key projekter til forskellige plast emner. vi har løst kunde projekter i form størrelser fra 1-64 kaviteter ligesom vi har leveret adskillige værktøjer til to-komponent støbning. Vi har leveret værktøjer fra 90 – 3.850 kg.

Se flere af vore værktøjer her