+45 7442 8242 sv@sv.dk

40 år med fokus på kvalitetsværktøjer til sprøjtestøbning
specielt til medico industrien

Vores service

Udvikling og design

Kontrol med hele udviklingsprocessen giver sikkerhed for at alle aktiviteter støtter jeres forretning
R

Test og indkøring

Vi laver løbende detaljeret kvalitetskontrol af alle trin i produktionsprocessen

i

Dokumentation og service

Alle vore kunder bliver behandlet med fuld diskretion og beskyttelse af følsomme data

SENESTE: Fortsat god vækst i medicoindustrien >>

Vores værktøjer er først gode nok når de er perfekte

I Sønderborg Værktøjsfabrik A/S har vi derfor det princip, at vores værktøjer først er gode nok, når de er perfekte; for eksempel når de pålideligt kan støbe emner i styktal på 100 millioner eller mere uden afvigelser.

Kvalitet i alle led
Mere end 40 engagerede medarbejdere arbejder med det ene mål at levere perfektion. I et tæt samarbejde med vores kunder, anvender vi de nyeste teknologiske maskiner, værktøjer og processer. Dermed sikrer vi den højeste kvalitet, ultimativ præcision og ekstrem holdbarhed.

Fra udvikling til færdigt produkt

1. Planlægning

Kontrol med hele udviklingsprocessen giver sikkerhed for at alle aktiviteter støtter jeres strategier og mål.

2. Udvikling

Vores store erfaring med udvikling og design af værktøjer til komponenter til medico udstyr, kommer vore kunder til gode, såvel i eksisterende som nye produkter.

I tæt samarbejde med nogle af verdens førende virksomheder indenfor medicinal industrien, udvikler og optimerer vi løbende vores produktionsanlæg, så vi kan opfylde og levere kvalitetsværktøjer, der er skræddersyet til vore kunders ekstrem høje standarder.

3. Konstruktion og tegning

Værktøjer designes med Unigraphics 3D. Samtidig laver vi en detaljeret udviklingsplan med fastlagte milestones, test og ansvar. Ved at tage hånd om udviklingsprocessen sikrer vi også, den endelige optimering, drift og servicering af det færdige værktøj.

4. Værktøjs fremstilling

Materialer og støbeprocesser kan have stor indflydelse på kvaliteten af det færdige resultat. Derfor kan vores kunder i medicoindustrien høste store fordele ved at udnytte den nyeste viden inden for vores område.

Under produktudvikling bidrager vi til processen med mere end 40 års erfaring med design og fremstilling af værktøjer.

5. Test og indkøring

Færdige produkter udsættes for en ‘live’ test i vores egne testfaciliteter. Ved at teste værktøjet under produktionsforhold, som ligner dine, sikrer vi, at kvaliteten også holder i den virkelige verden.

6. Dokumentation

Vore værktøjer fremstilles med øje for opfyldelse af kundens individuelle ønsker og behov. Det gælder alle interessenter i kundens organisation og derfor dokumenteres værktøjerne med tekniske beskrivelser og tegninger sammen med service- og bruger anvisninger, der opfylder alle maskindirektivets krav.

Antal medarbejdere

Producerede kaviteter pr.år

IMM fra 50-420 tons

Tilstede i 4 verdensdele