+45 7442 8242 sv@sv.dk

Værdi skabes gennem samarbejde

i hele processen

Vores service

Udvikling og design

Kontrol med hele udviklingsprocessen giver sikkerhed for at alle aktiviteter støtter jeres forretning
R

Test og indkøring

Vi laver løbende detaljeret kvalitetskontrol af alle trin i produktionsprocessen

i

Dokumentation og service

Alle vore kunder bliver behandlet med fuld diskretion og beskyttelse af følsomme data

Vores specialviden er kundernes fordel

Fremstilling af værktøjer til sprøjtestøbning er meget mere end godt håndværk. Kravene til præcision og nøjagtighed er så store, at kun det allerbedste er godt nok.

Hos Sønderborg Værktøjsfabrik A/S stræber vi derfor efter at være langt mere end blot en værktøjsleverandør.

Vi bringer omfattende branchekendskab og faglighed ind i ethvert udviklingsforløb og kan via topmoderne og højteknologisk udstyr skabe løsninger, som hænger nøje sammen og skaber værdi.

Medico branchen

Sønderborg Værktøjsfabrik A/S har særligt fokus på medicinal-industrien.

Vi ved, hvad det kræver og vi sætter en ære i at levere højkvalitets værktøjer til en branche, hvor slutbrugernes livskvalitet kan være afhængige af værktøjernes præcision og pålidelighed.

Vi gennemtester altid værktøjerne på vores testcenter inden levering, og sikrer dermed at eventuelle fejl og indkøringsproblemer er fintunet inden de overlades til kunden.

 

 

Sådan arbejder vi for dig

I Sønderborg Værktøjsfabrik A/S ser vi det som en kerneopgave at være en værdiskabende samarbejdspartner, og deltager gerne hele vejen gennem produktudviklingen:

  • Ideudvikling
  • Konstruktion af tegninger
  • Fremstilling af prototyper og værktøj
  • Test og kvalitetskontrol
  • Endelig levering
  • Test og vedligehold

På denne måde kan vi bidrage til at optimere produkter og processer, sådan at du kan indfrie dine kvalitetsmål. Det betyder, at du kan reducere dine projekt- og produktionsomkostninger samtidig med at du minimerer dine risici for dyre produktionsstop.

Tag os med fra starten – det betaler sig

1. Planlægning

Kontrol med hele udviklingsprocessen giver sikkerhed for at alle aktiviteter støtter jeres strategier og mål.

2. Udvikling

Vores store erfaring med udvikling og design af værktøjer til komponenter til medico udstyr, kommer vore kunder til gode, såvel i eksisterende som nye produkter.

I tæt samarbejde med nogle af verdens førende virksomheder indenfor medicinal industrien, udvikler og optimerer vi løbende vores produktionsanlæg, så vi kan opfylde og levere kvalitetsværktøjer, der er skræddersyet til vore kunders ekstrem høje standarder.

3. Konstruktion og tegning

Værktøjer designes med Unigraphics 3D. Samtidig laver vi en detaljeret udviklingsplan med fastlagte milestones, test og ansvar. Ved at tage hånd om udviklingsprocessen sikrer vi også, den endelige optimering, drift og servicering af det færdige værktøj.

4. Værktøjs fremstilling

Materialer og støbeprocesser kan have stor indflydelse på kvaliteten af det færdige resultat. Derfor kan vores kunder i medicoindustrien høste store fordele ved at udnytte den nyeste viden inden for vores område.

Under produktudvikling bidrager vi til processen med mere end 40 års erfaring med design og fremstilling af værktøjer.

5. Test og indkøring

Færdige produkter udsættes for en ‘live’ test i vores egne testfaciliteter. Ved at teste værktøjet under produktionsforhold, som ligner dine, sikrer vi, at kvaliteten også holder i den virkelige verden.

6. Dokumentation

Vore værktøjer fremstilles med øje for opfyldelse af kundens individuelle ønsker og behov. Det gælder alle interessenter i kundens organisation og derfor dokumenteres værktøjerne med tekniske beskrivelser og tegninger sammen med service- og bruger anvisninger, der opfylder alle maskindirektivets krav.

Antal medarbejdere

Producerede kaviteter pr.år

IMM fra 50-420 tons

Tilstede i 4 verdensdele